2019

ABRIL

CIA CATACRAC TEATRE, presenta RAPUNZEL

 

Diumenge, 14 d’abril, a les 18 h

Lloc: Auditori La Torrassa

 

La Rapunzel viu a una torre amagada al bosc, molt alta i innaccessible. Quan era un nadó, va ser segrestada per la malvada bruixa Gothel, que l'enganya, dient que és la seva mare, però que només desitja el poder que posseix el llarg cabell de la Rapunzel. El seu cabell té poders curatius i rejuveneix a tot aquell qui el toca. La Rapunzel ha crescut sola, sense conèixer ningú més, influenciada per les pors que li ha infundat la bruixa.

Però un dia, un simpàtic lladre, Flynn Ryder, arriba a la torre i fan un pacte: ella li donarà una tiara daurada, si ell l'ajuda a escapar de la torre i la guia fins al poble a veure unes llums màgiques i misterioses que es veuen des de la finestra, cada any pel seu aniversari.

Però no serà fàcil, ja que la bruixa farà el possible per recuperar a la Rapunzel.

Els espectadors viuran una divertida i trepidant història amb la Rapunzel i en Flynn.

 

De 3 a 12 anys

Durada 55 minuts

 

OCTUBRE

PENGIM-PENJAM titelles presenta EL GALL FREDERIC I LA GALLINA CATERINA

Diumenge 6 d’octubre de 2019, a les 18 h

Lloc: Centre Catòlic

 

Al Mas Serrat hi viu un gall. El gall Frederic que és un gall molt eixerit: cada dia es lleva de matinada, canta quan surt el sol i tota la natura es desperta.

Però un dia el gall Frederic es troba malament, li fa mal la gola de cridar massa i no pot cantar, això desencadena tot un seguit de conseqüències: el sol s’amaga, les flors es tanquen… 

Sort de la gallina Caterina, que amb l’ajuda de les seves cançons i la recepta del doctor Carbassó, fa que tot torni a rutllar.

Un espectacle molt simpàtic dirigit als més menuts, on la part visual i musical, i la barreja d’actors i titelles, són les tècniques per captivar el públic.

 

Per als més petits

Durada 50 minuts

 

NOVEMBRE

TITELLES VERGES presenta LA CASTANYERA

Diumenge 3 de novembre de 2019, a les 18 h

Lloc: Centre Catòlic de l’Hospitalet

 

Deliciós espectacle de titelles d'arrel tradicional.

La castanyera ven castanyes de la muntanya a la plaça de la ciutat...

A la castanyera li va molt bé, ella està contenta i canta cançons, però un dia, veu que li ha desaparegut el sac de les castanyes...

Voleu ajudar a la castanyera a descobrir qui li amaga les castanyes? 

Al ritme de les cançons tradicionals de la tardor, els titelles ens porten una entranyable, fresca i divertida aventura, on els nens i nenes animen constantment als seus personatges i on els crits i les rialles es barregen amb els somriures dels adults, en un espectacle participatiu, que es desenvolupa a un ritme trepidant.

La tècnica emprada és la del titella de guant del tipus català

 

A partir de 3 anys

Durada 50 minuts

 

DESEMBRE

COMPANYIA XAVI MORENO  presenta NADAL A LAPONIA

Diumenge 1 de desembre de 2018, a les 18 h

Lloc: Centre Catòlic

 

Quin desastre! El pare noel ha estat víctima d’un embruixament del malvat dimoni Krampus, el seu enemic més antic i poderós, que l’ha fet oblidar tot allò que té a veure amb el nadal. No recorda, ni tan sols, qui és ni què ha de fer! L’embruixament també ha afectat els seus follets i ajudants. 

 

Durada 60 minuts

A partir de 3 anys

 

Teatre infantil.Teatre familiar. Espectacle infantil. Espectacle familiar. Actor. Actriu. Màgia. Música. Clown. Circ. Comèdia. Titelles