2018

MARÇ

CATACRAC TEATRE presenta SHREK

Diumenge 11 de març de 2018, a les 18 h

Lloc: Auditori de la Torrassa

 

"Quan els personatges dels contes envaeixen el tranquil i solitari pantà de l'ogre Shrek, perquè han sigut desterrats pel malvalt Lord Faarquad, Shrek decideix fer qualsevol cosa perquè el deixin tranquil. Fins i tot rescatar una princesa, lluitar amb un drac i potser... enamorar-se? Acompanyeu l'ogre Shrek i el seu amic Àsse a buscar la princesa Fiona i vencer l'egoísta Lord Faarquad!

 

Per a públic familiar

Durada 50 minuts

 

ABRIL

COMPANYIA DE TITELLES SEBASTIÀ VERGÈS, presenta PINOTXO, EL NEN DE FUSTA

 

Diumenge 1 d'abril de 2018, a les 18 h

Lloc: Centre Catòlic

 

Espectacle guardonat amb el DRAC D’OR ARA TITELLES, a la Fira Internacional de Titelles de Lleida 2011.

Adaptació per a titelles de guant del famós conte de Carlo Collodi: 'Le avventure di Pinocchio', i inspirada directament en l’original. 

Un enorme i vistós castellet fa d’escenari on veiem i vivim les aventures del nen de fusta que vol ser de carn i ossos, però que sempre troba la manera de posar-se en algun embolic, ser entabanat o anar exactament al lloc contrari del que pretenia. Amb ell, en Gepetto, el Grill savi, el gat i la guineu, el Menjafocs i els seus titelles, el Fuigdestudi... 

 

Durada 50 minuts

A partir de 3 anys

LA TXUMANEIA, presenta LA LLEGENDA DE SANT JORDI

 

Diumenge, 8 d’abril, a les 18 h

Lloc: Auditori La Torrassa

 

Aquesta és una adaptació actualitzada i en clau d’humor del clàssic popular dirigida a un públic familiar. Un espectacle representat amb titelles de guant i ninots d’escuma, en el qual les cançons i la participació del públic hi juguen un paper molt important.  L’estètica del castellet i les garrotades, així com el conte tradicional, es presenten des de un punt vista i amb un ritme proper als nens d’avui en dia, sense ignorar la presencia dels adults que els puguin acompanyar i amb un respecte total a la tradició.

 

De 3 a 12 anys

Durada 50 minuts

Teatre infantil.Teatre familiar. Espectacle infantil. Espectacle familiar. Actor. Actriu. Màgia. Música. Clown. Circ. Comèdia. Titelles